Fotoselli Ürünler Prestij Temizlik

Fotoselli Ürünler

Fotoselli Ürünler

Fotoselli ürünler aydınlatma ve elektrikli ekipman kadar enerji dostu ve çevreci çok az özellik var Bu kullanışlı sensörler Düşük ışık seviyelerinde gece karanlığında ışıkları açıp tüm fotosel ihtiyaçlarınız için hepsini tek bir yerde topladık. yedek kafalar ve aradaki her şey için kitler

Fotoseller ürünler ve hareket sensörleri, iç veya dış aydınlatmayı yönetmek için kullanabileceğiniz elektronik cihazlardır . Bu sensörler, evinizin güvenliğini ve emniyetini artırır, hava karardığında veya hareket algıladığında ışıkları otomatik olarak açar. Ayrıca ekstra ışık gerekmediğinde kendilerini kapatarak enerji tasarrufu sağlarlar.

Fotoselli Ürünlerin Çalışma Prensibi

Fotoselli ürünler, üzerine gelen ışığın miktarına bağlı olarak direnci değiştiren bir dirençtir . Bir fotosel yarı iletken fotoiletkenlik üzerinde çalışır: yarı iletkene çarpan fotonların enerjisi elektronları serbest bırakarak direnci azaltır.

Fotosel, fotoelektrik etki prensibine göre çalışan bir cihazdır . Bir fotosel, ışık enerjisini elektrik enerjisine dönüştürür. Uygun frekansa sahip fotonlar metal yüzeyinden elektronları uzaklaştıracaktır.

Fotoselli Ürünlerin Kullanım Şekilleri

Fotoselli ürünler ortamdaki ışık seviyesini algıladıkları için mevsimsel değişikliklere otomatik olarak uyum sağlarlar ve gün ışığından yararlanma saatinden etkilenmezler. ... Fotoseller, dış mekan LED armatürlerini çalıştıran tüm elektrik devresini kontrol etmek için en yaygın olarak 120-277V hat voltajıyla bağlanır

Hava karardığında yanan otomatik ışıklar fotosellerin yanı sıra gece veya gündüz olmasına göre açılıp kapanan sokak lambaları kullanır. Bir yarış sırasında koşucuların hızlarını ölçmek için zamanlayıcı olarak kullanılırlar . Değişken dirençler ve fotovoltaik hücreler yerine fotoseller kullanılabilir.

Fotosel sensörü , anahtarın aktif hale getirdiği ışık seviyesine göre ayarlanabilir . Bu ("LUX" vida) ile yapılır. Anahtarın ne zaman devreye gireceğini ayarlamak için güneş ve ay sembolleri arasındaki "LUX" komutu ile ayarlanabilir.

Bir binanın dışına yerleştirilen bir fotosel, karanlığı ve günün saatini algılayabilir ve dış ofislerdeki ve otoparktaki ışıkları modüle edebilir.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp