İstanbul Çöp Konteyner Prestij Temizlik

İstanbul Çöp Konteyner

İstanbul Çöp Konteyner

Çöp konteynerları büyük veya küçük fark etmeksizin yaşadığımız her alanın en temel gereçlerinden birisidir. Evlerde, işyerlerinde, okulda, parklarda, bahçelerde, alışveriş merkezlerinde, kütüphanelerde vs. Yaşam alanı olarak nitelendirdiğimiz her yerde çöp konteynerına ihtiyaç duyarız. Çünkü insan yaşamı gereği kullandığı her malzemeden, yediği içtiği her gıdadan çöp çıkar. Gün içerisinde çıkan çöplerin ise toplu olarak birikmesi ve gerekli yerlere ulaşması gerekir. Bu sebeplerle bulunduğunuz mekâna çöp konteynarı satın alacaksanız / adresini ziyaret etmelisiniz. İstanbul içerisinde ihtiyaç duyduğunuz birçok çöp konteynerını firmamızdan temin edebilirsiniz.

Çöp konteynerları boyutlarına göre değişiklik gösterir. Genellikle belediyelerin sokaklar ve mahalleler için kullandığı çöp konteynerları büyük hacimli olur.

  • 1100 L
  • 600 L
  • 400 L
  • 120 L

En büyük boy çöp konteynerları mahalle ve sokaklarda bulunanlardır. Toplu yaşam dolayısıyla ortaya çıkan çöp hacmi dikkate alındığında kullanılan hacimler gayet normaldir. Ancak evlerde bulunan çöp konteynerları daha küçük hacimli olanlardan tercih ediliyor.  / adresinden eviniz için ideal boyutlarda çöp konteynerı satın alabilirsiniz.

Çöp Konteynerlarının Önemi

Çöp konteynerları koymak ve çöpleri toplamak idarecilerin başlıca sorumlulukları arasında yer alıyor. Çöp konteynerları sayesinde toplu yaşam alanlarında ortaya çıkan çöpler sokaklara dağılmıyor ve bir arada birikiyor. Bu da toplum sağlığı açısından önemli bir rol oynuyor. Etrafa yayılmış ve vaktinde toplanmamış çöplerden çeşitli mikroorganizmaların yayılması sonucu belli hastalıklar ortaya çıkabilir. Sağlık ile doğrudan ilgisi bulunan bu sektör ve kullanılan ürünlerin kaliteli olması da tabi ki önemli konular arasında.

/ İstanbul ili içerisinde her türlü çöp konteynerının temin edileceği satış noktalarından birisidir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firmamız çöp konteynerları konusunda da gereken hassasiyeti göstermektedir.

  • Metal veya plastik tüm çöp konteynerlarını firmamız bünyesinde bulabilirsiniz.
  • Özellikle metal konteynerların dayanıklı olması ve hava şartlarından uzun süre etkilenmemesi ömrünü arttırmakta ve belediyeler tarafından tercih edilmektedir.
  • Ayrıca tekerlekli yapısı sayesinde konteynerların içini boşaltan görevlilerin de işini bir hayli kolaylaştırmaktadır.

Sizler de Prestij Temizlik firmamızın sağladığı ayrıcalıklı temizlik dünyasından faydalanmak için bizimle hemen iletişime geçebilir ve fiyat teklifi alarak çöp konteynerı fiyatlarından haberdar olabilirsiniz.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp