Temizlik Ekipmanları Prestij Temizlik

Temizlik Ekipmanları

Temizlik Ekipmanları

Temizlik ekipmanları; ofiste, evde, otelde, süpermarketlerde, ticari mutfaklarda, sağlık kuruluşlarında, bürolarda, özel kliniklerde ve daha birçok farklı kurumda aktif olarak kullanılan en önemli araçlardan biri olarak görülmektedir. Etkili yüzey temizliği açısından gereksinim duyulan her ürünü burada bulmanız mümkündür. Ev aletleri ile ulaşılamayan tüm bölgelerdeki kiri derinlemesine temizleyin. İşletmenize lazım olan tüm temizlik ekipmanları burada her çeşidi ile yer alıyor.

Temizlik Araç Gereçleri

Her yerde temizlik aletlerine gereksinim duyulur. Bunun temel nedeni ise ortamda hijyeni sağlama arayışıdır. Endüstriyel faraş, teleskop, tek kovalı dış mekan temizlik seti, vileda temizlik seti, vileda pedallı temizlik seti, temizlik arabası itme kolu, maşrapa, plastik muhafazalı tuvalet fırçası, gövde kısmı metal temizlik arabası, hizmet kat arabası, yedek pres plastik, su kovası ve cam kazıma jileti gibi birçok aracı burada bulabilir, hepsini de tamamen güven içerisinde satın alabilirsiniz.

Temizlik Sarf Malzemeleri

Temizlik ekipmanları arasında bir diğeri de temizlik sarf malzemeleri aktif olarak kullanılan önemli gereçlerdir. Dilediğiniz zaman buradan fırça, süpürge, çekçek, sünger, mikrofiber bez, mop ve paspas gibi ürünleri satın alarak ofisinizi, evinizi ya da herhangi bir işletmeyi hijyenik hale getirebilirsiniz. Üstelik ürünler yüksek kalitede üretildiği için uzun süreli olarak kullanılabilmektedir.

Aparatlar

Aparatlar da günümüzde hemen hemen her yerde kullanılan ürünlerden oluşmaktadır. Burada yer alan aparat adı altındaki ürünlerin her biri dayanıklı yapıda olduğu için kısa ömürlü olmaktan çok uzaktır. Metal havlu aparatı, içten çekmeli havlu aparatı, jumbo havlu aparatı, peçetelik gibi birçok çeşitte aparat ürününü uygun fiyatlar dahilinde buradan dilediğiniz zaman alabilir, uzun süre boyunca da kullanabilirsiniz.

Çöp Kova Konteynerler

Plastik çöp kovaları, konteynerler ve metal çöp kovası gibi ürünler bu kategoride yer almaktadır. Çöp kovası ve konteyner günümüzde hemen hemen her alana lazım olan araçlar olarak görülmektedir. Çöplerin kötü bir görüntüye neden olmaması için kapaklı konteynerler üretilmiştir. Böylece atıkların herhangi birinin bile kokusu etrafa yayılmamış olur. Mikroplar da çevreye yayılmaz. Bu da tamamen ürünlerin kalitesi ile alakalı olarak dikkat çeker.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp