Temizlik Kağıdı Ürünleri Prestij Temizlik

Temizlik Kağıdı Ürünleri

Temizlik Kağıdı Ürünleri

Temizlik kağıdı ürünleri, başta sağlık olmak üzere kişisel temizlik ve genel çevre sağlığını koruma aşamasında hayati öneme sahip taşıyan ürünlerdir. Dizanteri, tifo, kolera ve milyonlarca zararlı bakteri türüne karşı belli bir koruma sağlayan ürünlerdir. Temizlik kağıdı ürünleri çeşitleri tuvalet kağıdı, kağıt mendil, peçete, ıslak mendil ve türevleri olarak sıralayabiliriz.

Uzmanlar, tuvalet kağıdı kullanmanın derilerimizi gerektiği gibi temizlemediğini ve endişe verici sağlık sorunlarına yol açabileceği konusunda uyarıyor.

Kağıt havlu ve tuvalet kağıdını içeren kağıt mendil ürünleri modern yaşamda önemli bir rol oynamaktadır. Toplumumuzda gelişmiş hijyen, konfor ve rahatlığa katkıda bulunurlar . Kağıt mendil ürünleri, aynı anda güç, ultra hafiflik, yumuşaklık ve emicilik sağlamak için yüksek düzeyde mühendislik ürünleridir. Tuvalet kağıdı, çok kolay atılabilir bir şekilde üretilir. Drenaj sisteminizi tıkayabilecek diğer ağır ürünleri kullanmaktan farklı olarak, tuvalet kağıdı genellikle çok hafiftir.

İş yeriniz ya da eviniz için doğru havlu, mendil ve silecekleri seçerek zamandan ve paradan tasarruf edin. Yeni dağıtıcı ve kağıt teknolojisi, şık tasarım ve atıkların doğaya verdiği zararı azaltır. Üstelik çok çeşitli kokulara sahip yeni ürünler günümüzde oldukça rağbette. Temiz tuvaletler, çalışanlarınızı ve misafirlerinizi mutlu ve sağlıklı tutar. Tuvaletlerinizin en iyi şekilde görünmesini ve kokmasını sağlayacak çok çeşitli yenilikçi tuvalet malzemeleri bugün bir seçeneğimiz haline geldi. İnanması güç olsa da kişisel temizlik kağıdı ürünleri kullanmayan özellikle Asya ülkelerinde yukarıda adı geçen hastalıklardan her sene on binlerce insan hayatını kaybediyor. Elbette bu hastalıkları ve ölümleri sadece temizlik kağıdı ürünleri kullanımına bağlayamayız, ancak hayati bir önem taşıdığını söyleyebiliriz.

Temizlik Kağıdı Ürünleri Hammaddesi Nedir?

Tuvalet kağıdı, saf ağaç liflerinden veya suda parçalanmasına yardımcı olmak için kimyasal sülfatlar , ıslak mukavemet oluşturan nişastalar ve beyaz yapmak için kimyasallar ile karıştırılmış geri dönüştürülmüş kağıt hamurunun bir kombinasyonundan yapılır . Bakire lifli tuvalet kağıdı, yumuşak ağaç ve sert ağaç ağaçları kullanılarak yapılır. Fakat birçok kimyasal üründe olduğu gibi tuvalet kağıdının yumuşatılması ve beyazlaştırılması için klor kullanılmaktadır. Bu sebeple tuvalet kağıdını, selpak ya da kağıt havlu yerine kullanılmaması tavsiye edilir.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp