Çöp Konteyneri Prestij Temizlik

Çöp Konteyneri

Çöp Konteyneri

Çöp konteyneri temiz bir çevrenin demirbaş ürünleri arasında yer alıyor. Her sokakta, her binada, her köşe başında bir ya da birkaç konteyner ile çöplerin atılımı sağlanıyor. Büyük çöp kovaları, ev ve iş yerlerinde biriken çöplerin organize şekilde atıldığı kovalardır. Çoğunlukla tekerlekli ve kapaklı bir yapıya sahip olur, çöplerin etrafa yayılmasını önler.

Prestij Temizlik, çöp konteyneri yelpazesiyle çevrenin korunmasına yardımcı oluyor, çöp kokusunu önlüyor. Hazır ürün grupları haricinde özel tasarıma da imkân tanıyan Prestij Temizlik, kalabalık çöp görüntüsünden ve kokusundan uzak kalacağınız konteyner çeşitlerine sahiptir. Yüksek kaliteye sahip, titizlik anlayışını karşılayacak tasarımdaki konteyner çeşitlerini Prestij Temizlik güvencesiyle bulabilirsiniz.

Çöp konteyneri nasıl olmalıdır?

Sağlıklı ve amacını karşılayabilecek bir çöp konteyneri spesifik özellikler taşımalıdır. Örneğin, konteynerin farklı ölçülerde olması ya da tutma yerlerinin bulunması bu özellikler arasında yer alıyor. Prestij Temizlik, kusursuz modelleri ile çöp konteynerlerinin nasıl olması gerektiğine dair ipuçları veriyor. İşte detaylar.

Tekerlek

Çöp konteyneri hareket ettirilebilir olmalıdır. Hemen her çöp kovasında tekerlek bulunur ancak tekerleklerin yapısı, tasarıma kusursuz uyum sağlamalıdır. Konteyneri bir yere sürüklerken tekerlekler kesintiye uğramamalıdır. Tekerleklerin sağlam, fonksiyonel olması konteynerin verimliliğini artırır.

Ergonomik

Her boydaki çöp konteynerlerinin insanların kullanım amacına ve fiziksel ölçülerine uyum sağlaması şarttır. Aksi halde çöpün aktarımı zorlaşır. Büyük çöp konteynerlerinde çöp kamyonundaki mekanizmalar işler ancak daha küçük olanlarda kişilerin her anlamda kapağını açabilmesi, yerini değiştirebilmesi gibi basit işleri yapabileceği tasarımda olması beklenir.

Kapak

Çöp konteynerleri mutlaka kapaklı olmalıdır. Konteyner gövdesine yapışık olan hareketli bir kapak ile kokunun sızması önlenebilir. Kapaksız tasarımlarda etrafa koku yayılır, bakteri üretimine sebep olur.

Hazne

Çöp konteynerleri plastik kaliteli malzemeden üretilir. 70 litre ile başlayan haznesi 360 litreye kadar artırılabilir. Çöp konteynerlerinde standart tasarım haricinde özel tasarım da önemlidir. Çünkü kullanılacak alanlara göre daha küçük ya da büyük konteynere ihtiyaç duyulabilir.

Çöp konteyner fiyatları

Prestij Temizlik, çöp konteyneri fiyatları ile her bütçeye uygun ürün grubuna sahip olduğunu gösteriyor. Kaliteli, uzun ömürlü, ergonomik ve ekonomik konteyner modellerini firmanıza, binanıza özel sipariş edebilirsiniz. Prestij Temizlik, size özel tasarım ve üretim seçenekleriyle memnun kalacağınız çöp konteyneri alışverişi yapmanıza yardımcı olur.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp