Kâğıt Havlular Prestij Temizlik

Kâğıt Havlular

Kâğıt Havlular

Kâğıt havlular, geçmişten günümüze kadar oldukça sık kullanılan ve her zaman popülaritesini kaybetmeyen, tek kullanımlık araçlardır. Kâğıt ürün ve kâğıt havlular oldukça çevre dostu ve doğaya zarar vermeyen cinsten ürünlerdir. Her türlü temizlik bakımından sıklıkla tercih edilen kâğıt havlular, temizlik sırasında oldukça sık kullanılan, hijyen açısından oldukça gerekli ürünlerdir. Genel olarak kâğıt havlular, ıslak ve kuru olmak üzere iki şekilde bulunmaktadır. Kuru kâğıt havlular daha çok ıslak bir bölgeyi ya da yüzeyi silmek için kullanılırken, ıslak kağıt havlular daha çok kuru ve kirli bir alanı temizlemek için kullanılır. Kâğıt havlu üreten ve satışını yapan yer arasından en çok tercih edilen Prestij Temizlik Şirketi sizler için en iyi ve en kaliteli hizmeti vermeye son sürat devam etmektedir.

Kâğıt havlular avantajları

Kâğıt havlular avantajları sebebiyle birçok kişi kumaş havlular yerine kâğıt havluları tercih etmektedir. Bu ürünler tek kullanımlık olmaları sebebiyle hem çevre dostu hem de oldukça kullanışlıdır. Ekstra olarak kâğıt havlular avantajları da oldukça fazladır. Bu avantajlara gelin hep birlikte sırayla göz atalım:

  • Kağıt havlular sadece temizlik esnasında değil, çeşitli birçok eylem ve acil durumlarda da oldukça sık kullanılmaktadır.
  • Şirketimiz tarafından temin ettiğiniz kâğıt havlular hem çevre dostu hem de bütçe dostudur.
  • Şirketimiz bünyesinde bulunan birçok kâğıt havlu çeşidi ile dileğiniz markayı seçebilir ve şirketimizden bu ürünleri temin edebilirsiniz.
  • Kâğıt havlular için şirketimizde toptan satımda bulunmaktadır.
  • Kâğıt havlular tek kullanımlıktır, fazlalık yer kaplamaz.
  • Şirketimiz tarafından temin edilen kâğıt havlular geri dönüşüm için uygun ürünlerdir.

Kâğıt havlular fiyatları

Kâğıt havlular fiyatları, satın alınacak olan kâğıdın yapısına ve markasına göre değişkenlik göstermektedir. Çok bilinmeyen bir markasının kâğıt havlu ürünleri daha ucuz olurken, bilinen ve tanıdık markaların kâğıt havlu ürünleri daha pahalı olabilmektedir. Aynı zamanda, satın alınacak ürünün sayısı ve paketlenmesi de fiyatlarda değişkenliğe sebep olabilmektedir. Bu nedenden ötürü, müşterilerimiz için kâğıt havlular hakkında net ve sabit bir fiyat vermek doğru değildir. Kâğıt havlular fiyatları hakkında daha net bir bilgi almak için şirketimizle iletişim kurabilirsiniz.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp