Covid 19 Koruyucu Ürünler Prestij Temizlik

Covid 19 Koruyucu Ürünler

Covid 19 Koruyucu Ürünleri

Tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 salgınında sadece temizliğe dikkat etmek yeterli bir korunma yöntemidir. Sosyal mesafe ve temizlik ikilisinin içeriğini koruyucu ürünler dolduruyor. Bu ürünler bazı meslek gruplarında özellikle kullanılması elzem ürünlerdir. Örneğin, tıp camiasında, sağlık kuruluşlarında çalışanlar için maske, eldiven, yüz siperliği, koruyucu tulum kullanılması gerekiyor. Birçok sektör covid 19 koruyucu ürünler ile pandemi sürecini sağlıklı geçiriyor, virüsün etkisinden maksimum oranda korunabiliyor. Prestij Temizlik grubunun ürün yelpazesinde bulunan covid 19 ürünleri, sağlıklı bir rutine kavuşmayı sağlıyor.

Covid 19 Koruyucu Ürünler Nelerdir?

Covid 19 koruyucu ürün yelpazemizde bulunan ürünler şöyledir;

Fotoselli dezenfektan aparatı: Fotoselli dezenfektan sensor teknolojisi ile çalışan ve sıfır temas ile kullanılabilen temizlik ürünüdür. Ön bölümünde bulunan şerit pencere, dezenfektanın ne kadar kaldığını gösteriyor. Doldurması, kullanması son derece kolay olan dezenfektan, en hijyenik ve gerekli ürünlerden biri sayılıyor.

Cerrahi maske: Cerrahi maskeler pandemi boyunca küçükten büyüğe herkes tarafından kullanılması zaruri ürünlerdir. Kaliteli, hava geçiren özelliğe sahip, filtreli maskelerle konforlu bir korunma sağlamak mümkün.

Yüz siperi: Yüz siperliği kişiye özel ayarlanabilir başlığa sahiptir. Siperliğin ön bölümü buğu tutmama özelliğindedir. İstenildiği zaman bu cam değiştirilebiliyor. Virüse ve benzeri kimyasal maddelere karşı yüksek koruma sağlıyor.

Koruyucu tulum: Doktorlar, hemşireler, teknisyenler, filyasyon ekibi ve yoğun kalabalıkta çalışan diğer meslek grupları covid 19 virüsünden korunmak için koruyucu tulum giyiyor. Vücut ve dış dünya arasındaki bağı kesen tulumlar, kusursuz bir koruma sağlıyor.

Ulv cihazı: Virüsün kötü etkilerini gidermek ve bulunulan ortamı temizlemek için sprey formda dezenfektan hizmeti veren ulv cihazı kullanılıyor. Ulv cihazı, hem haşere – virüs ilaçlamalarında hem koku gidermede etkili bir performans gösteriyor.

Maske ve eldiven atık kutusu: Hijyen kurallarının önemsendiği yerlerde çevreye duyarlılıkta üst düzeydedir. Maske ve eldiven atık kutusu, hijyeni sağlıyor, kullanılmış ürünleri tek bir noktada topluyor. Sağlık merkezlerinden otellere kadar birçok yerde atık kutuları aktif kullanılıyor. Atık kutusu sayesinde bulaş riski ortadan kalkıyor, daha sağlıklı bir ortama kavuşuluyor.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp