El Temizleme Kremi Prestij Temizlik

El Temizleme Kremi

El Temizleme Kremi

Ellerimiz en çok bakım gerektiren uzuvlarımızdır. Bir temizlik yapmak için sıkça kullandığımız ellerimiz kolaylıkla kirlenmektedir. Ellerimizin hijyeni konusunda çeşitli ürünler kullanırız. Ancak ağır sanayi gibi veya matbaa, tekstil gibi boya ile ilgili işlerde çalışan insanlar sıklıkla ellerinde oluşan istenmeyen kokulardan ve yine ellerde oluşmakta olan lekelerden oldukça şikayet etmektedirler. Özellikle boya, tiner, sanayi yağı veya normal yağ gibi ürünlerle iç içe olduğunuzda bunların ellerinizden temizliği konusunda da sıklıkla zorluklar yaşanmaktadır. Bu durumda kullandığınız sabun veya diğer deterjan türevi ürünler ellerinizin tam olarak hijyenik olmasını ne yazık ki sağlamamaktadır. İşte tam da bu noktada yapmanız gereken firmamızın özel olarak tasarladığı el temizleme kremi akıllara gelmektedir.

El Temizleme Kremi Hizmeti

Boya veya yağ gibi ürünlerin daha kolay bir şekilde ellerinizden temizlenmesi ve temizlik sonrası ellerde kalabilecek istenmeyen kokulardan bizleri arındırmak için el temizleme kremi ürünlerimiz satışa sunulmaktadır. Yaklaşık olarak 45-50 saniye gibi bir süre boyunca ellere uygulanan bu krem, ellerde bulunan kirleri ve kötü kokuları hızlıca yok etmektedir. Kremlerimiz hızlı temizliğin yanı sıra elleri özel olarak bakımının da yapabileceği bir nem dengesinin sağlanması konusunda da cildimize yardımcı olmaktadır. Ürünlerimiz yapılan çeşitli testler sonucunda herhangi bir şekilde insana veya çevreye hiçbir şekilde zarar ve veya ellerde oluşabilecek olan kızarıklık ya da tahriş gibi bir belirti göstermesi söz konusu dahi olmayacağı kısaca saptanmıştır. Kremlerimiz kuru bir cilde uygulanmaktadır. Ellerinize yaptığınız uygulanmadan sonra ellerinizi yıkayınız ve kurulayınız.

El Temizleme Kremi Fiyatları

El temizleme kremlerimiz hem ellerimizde oluşan kirleri ve de ellerimizin bakımı açısından cildi nemlendirmektedir. Ürünlerimiz, üretilme koşulu olarak kalite standartları çerçevesinden hiçbir şekilde taviz vermeden oldukça kaliteli ve doğal bir biçimde üretilmesinin yanı sıra aynı zamanda uygun fiyatlara sahip olması dolayısıyla ürünlerimiz oldukça talep edilmektedir. Her kesime ve her bütçeye uygun ürünlere sahip olan firmamız kaliteli ürünlerini oldukça minimum fiyatlarda satışını gerçekleştirmektedir. Firmamız ile en kısa zamanda iletişime geçip bu mükemmel ürünlerimize kolayca ulaşabilirsiniz.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp