Banyo ve WC Temizleyiciler Prestij Temizlik

Banyo ve WC Temizleyiciler

Banyo ve WC Temizleyiciler

Mikropların en hızlı yayıldığı yerler toplu kullanım alanları oluyor. Bu alanlara örnek verebileceğimiz iki temel nokta var; banyo ve tuvaletler. Eğer bu ortamların temel hijyen bakımı sağlanmazsa birçok hastalık daha hızlı yayılma fırsatı bulabilir. Şirketimiz, sizlerin sağlığını düşünerek sürekli olarak banyo ve WC temizleyici ürünlerin üretimini gerçekleştirmektedir. Bu ürünlerle beraber her yer temiz kalır, mikroplarla savaşmak ise mümkün hale gelir. Peki bu malzemelerin hangileri olduğunu öğrenmeye ne dersiniz?

Koku Gidericiler

Limon kokulu olan koku gidericiler, tuvaletlerde meydana gelen kötü kokuları yok etme konusunda oldukça başarılı ürünlerdir. Kireç sökücü özellikleri vardır. Özellikle banyo gibi bir ortamda oluşan kireçlenme sorununun önüne geçmenin en iyi yolu koku giderici ürün kullanmaktır.

Kıvamlı Çamaşır Suları

Hemen hemen her işletmenin banyo ve tuvaletinde kullanılan kıvamlı çamaşır suları oldukça işlevsel temizlik ürünleridir diyebiliriz. Beyaz renkte olan çamaşırların ağartılması işleminde son derece önemli bir rol oynayan bu temel ürün, dezenfekte özelliğiyle hijyenik bir ortama ulaşmanıza yardımcı olur. Manuel ve otomatik bulaşık yıkama edimlerinde bardak ve tabaklarda yer alan lekelerin çıkarılması konusunda büyük bir etken olur.

Sprey Banyo Temizleyiciler

Banyo ve mutfağınızdaki bütün silinebilir kısımlarda aktif olarak kullanılabilen sprey banyo temizleyici ürünlerimiz; ovalama yapmadan, tamamen kolay bir şekilde derinlemesine temizlik sunar. Bununla beraber kusursuz seviyede bir hijyen sağlamış olur. Güçlü mü güçlü bir formüle sahiptir. Böylece az bir enerjiyle maksimum verim elde etmiş olursunuz.

Temizlik sonrasında herhangi bir tortu dahi bırakmayan bu ürünü denemeyenler pişman olabilir, muhakkak banyonuzda yer alması gereken bir temizlik malzemesidir. Onu bir kere denediğiniz zaman bir daha vazgeçemeyeceğinizin garantisini veriyoruz. Banyo yüzeylerinizi kısa zaman içerisinde pırıl pırıl görebilmenizin en kestirme yolu her zaman için sprey banyo temizleyicilerdir.

Üstelik bu ürün hiçbir zaman yüzeylerinizde aşınmaya ve çizilmeye neden olmaz. Fayanslarınızın her biri ilk günkü gibi yeni kalır. Daha hoş görünen ve parlak duran fayanslara sahip olmak sprey banyo temizleyicisi sayesinde zor olmayacak.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp