Fotoselli Dezenfektan Aparatı Prestij Temizlik

Fotoselli Dezenfektan Aparatı

Fotoselli Dezenfektan Aparatı

Kuruluşunuzun sağlıklı ve mutlu kalması için personellerinizin ve ziyaretçilerinizin hijyenik, bakımlı ve kullanımı kolay tesislere erişimini sağlamak gerekir. Fotoselli dezenfektan aparatı tam olarak bu amaca hizmet eder.

Fotoselli Dezenfektan Aparatı Nedir?

Bir otomatik el dezenfektan aparatı, kontrollü ve dozajlı bir dezenfektan makinesidir. Kullanılan dezenfektan miktarını korumaya yardımcı olur ve bulaşıcı hastalıkların yayılmasını engeller. Üründe, temizleme sıvısını içermek için bir yapı, bir taban elemanı üzerine yerleştirilmiş bir algılama cihazı, söz konusu taşıyıcı yapının alt kısmına monte edilmiştir. Kullanıcılar el yıkama işlemi sırasında ellerini aparatın altına ve sensörün önüne koymaktadır. Ardından etkinleştirilen sensör, aparattan önceden ölçülmüş miktarda sıvı dağıtan bir pompayı etkinleştirecektir. 

Fotoselli Dezenfektan Aparatının Faydaları

Dokunma Gerektirmez

Otomatik dezenfektan dağıtıcısının kullanımı ile daha steril bir ortam yaratılır. Standart pompalı dezenfektan aparatları, çeşitli bakterilerin yayılmasını tetiklerken, fotoselli aparatta durum tam tersidir. Geleneksel pompalı aparatları kullanmayı ve dokunmayı bıraktığımızda bakteri iletimi ortadan kalkacaktır.

Önceden Ayarlanabilir

Bu cihazlar, hareket aktivasyonu başına yalnızca belirli bir miktar dağıtır. Dağıtılacak belirli bir miktar, dezenfektanın minimum olacağı yüksek verimli bir miktara ayarlanabilir.

Esneklik

El dezenfektanının yanı sıra, dağıtıcının yapısı diğer sıvılar için de işe yarar. Sabun, losyon, çamaşır deterjanı vb. geniş kullanım yelpazesi, dağıtıcının kullanımını banyo dışındaki çeşitli başka yerlerde de genişletir.

Fotoselli Dezenfektan Aparatı Nerelerde Kullanılır?

Otomatik tuvalet malzemelerinin tercih edilmesi önemli ölçüde artmıştır. Giderek artan sayıda halka açık yer ve özel kurum, tuvaletlerine dokunmasız teknolojiyi dahil ediyor. Fotoselli dezenfektan aparatlarının kullanım alanları şu şekilde sıralanabilir:

Halka Açık Yerler

Umumi tuvaletler otomatik teknolojiyle daha işlevsel ve hijyenik hale dönüşüyor. Son yıllarda dokunmasız teknoloji, modern tuvalet tesislerinin resmi bir parçası haline geldi.

Hastaneler

Hastane ortamında belirli antiseptik solüsyonu ve otomatik dağıtıcıları değerlendirmek için araştırmalar yapılmıştır. Alkol solüsyonunun neden olduğu cilt kurutma etkisinden dolayı belirli alkol antiseptiği beğenilmemesine rağmen, el dezenfektanı dağıtıcısının sağlık tesislerinde daha fazla kullanılması tavsiye edilmiştir.

İş Yerleri

Restoran, otel, cafe ve ofisler başta olmak üzere birçok iş yerinde fotoselli dezenfektan aparatı tercih ediliyor. Bu cihaz sayesinde çalışanların ve müşterilerin el hijyeni desteklenmiş oluyor.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp