Karton Bardak Prestij Temizlik

Karton Bardak

Karton Bardak

Açık alanda ya da hastane, ofis ve benzeri kurumlarda sıcak bir şeyler içmeyi sağlayan karton bardak, sağlıklı ve fonksiyonel olduğu için tercih edilir. Kartondan yapılan bardaklar şık ve dekoratif görüntüsü ile bir şeyler içme keyfini arttırır. Öte yandan firmalara, kurumlara, kişilere, markalı ve logolu bardak hizmeti verir.

Karton bardak modelleri günlük yaşamın her yerinde sıklıkla karşımıza çıkan kullandığımız ürün grupları aslında. Firmalar, iş yerleri, sağlık kuruluşları, eğitim kuruluşları gibi yerler, çalışanlardan müşterilere kadar herkesin sağlıklı bardaklarda bir şeyler içmesine imkân tanımak amacıyla karton tasarımlı bardak kullanır.

Karton bardaklarda üretimde kullanılan hammadde ve gramaj önem taşır, bardağın kalitesini belirler. Prestij Temizlik, yüksek kalite hammadde ile çevre dostu bardaklar üretir, firmaların sağlıklı ürünlerde içecek tüketmesini sağlar.

Karton Bardakların Özellikleri ve Avantajları

Karton bardak çeşitleri, özellikleri bakımından oldukça avantajlı kabul edilir. Gün boyunca bardak ihtiyacını doğrudan karşılayan bu ürünler, tek kullanımlık olduğu için %100 hijyenik ve kişiye özeldir. Plastik bardaklara oranla çok daha dayanıklı ve sağlıklıdır. Doğada çözünebilir olduğu için geri dönüşüm döngüsüne dahil olur çevre dostu hizmet verir. Karton bardakların kullanımı çok rahattır, elde tutması, sıcak içecek taşıması kolaydır.

Prestij Temizlik karton bardak modelleri, önce görüntüsüyle sonra kalitesiyle tercih edilir. Tüm bardak çeşitlerinde klasik tasarım haricinde markaya, kuruma özel tasarım yapılır. Özellikle logolu bardak tasarımı tercih edenler için yüksek baskı teknolojisiyle özel üretim gerçekleştirilir. Karton bardakların baskı açısından çeşitlilik sağlaması, kurumsallaştırılabilir olması büyük avantaj kazandırır.

Karton bardakların plastik ürünlere kıyasla en belirgin özelliği ve avantajı şüphesiz sıcak içeceklerde koku yapmamasıdır. Plastik bardaklarda sıcak içecek teması kötü koku oluşturur, karton bardakta ise böyle bir etki görülmez. Cam bardaklara oranla ise daha ekonomik ve hijyeniktir. Yıkama zahmeti oluşturmaz, tek kullanımlık olduğu için daima kişiye özeldir, ekstra bir iş yükü çıkarmaz.

Karton bardak fiyatları bakımından da üstünlük sağlar. Genellikle toptan alım yapıldığı için çok ekonomik fiyatlarla satılır, küçük bütçelere hitap eder. Prestij Temizlik hem çevreyi hem bütçeyi koruyan kaliteli bardak modelleri ile yaşamınızı kolaylaştırmaya hazır.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp