Kompozit Çember Prestij Temizlik

Kompozit Çember

Kompozit Çember

Temizlik işlerinde kullanılan çemberleri dört ana etken maddeden oluşur. Bu maddeler mekanik, kimyasal, sıcaklık ve zaman. Bu faktörleri bünyesinde barındıran temizlik çemberleri, temizlik esnasında oldukça etkili ve işlevlidir. Temizlik çemberleri aynı zamanda “sinner çember” olarakta adlandırılmaktadır. Kompozit Çember, sabit ve hareket halinde olan yükler için tasarlanmış olup, oldukça kullanışlı ve iş yükünü azaltan bir üründür. Polyester lifli çemberler olarak bilinen kompozit çemberlerin hammaddesi polipropilendir. Temizlik çemberi ve çeşitlerini üreten birçok yer arasında en çok tercih edilen Prestij Şirketi sizler için en iyi, en kaliteli ve en temizlik ürünlerin hizmetini sunmaya devam ediyor.

Kompozit Çember Özellikleri

Kompozit Çemberler, oldukça elastik ve esnek bir yapıya sahiptir, bu sebepten dolayı ürünlerin yüzeylerini ya da kenarlarını çizmez. Paketleme yapılırken kolay bir şekilde ürünlerin altından ya da arasından geçebilir ve oldukça kolaylık sağlar. Bu çemberler, kullanım sırasında eldiven gerektirmez ve aynı şekilde ürün üzerinde leke oluşturmaz. Bu ürünler herhangi bir hasarı yok eder ve asla kopmazlar. Daha birçok Kompozit Çember Özellikleri bulunmaktadır. Bu özelliklere sırasıyla bakacak olursak:

  • Kompozit çemberler güneş ışını, UV ışıklar, ıslaklık, nem gibi olumsuz koşullardan etkilenmezler.
  • Sahip oldukları polyester iplikler sayesinde oldukça dayanıklıdırlar, kopmalara karşı tolerans gösterirler.
  • Mermer, cam, çelik gibi ürünlerin kullanımında tercih edilirler.
  • Sert oldukları için genellikle palet ve ağır yüklerin altından kolaylıkça geçebilirler.
  • Kompozit çemberler oldukça elastik ve esnek oldukları için çemberin uygulandığı bölge her zaman gergin ve sağlam kalır.
  • Kompozit çemberler oldukça hafif ürünlerdir, bu sebepten ötürü rahat bir şekilde taşınabilirler.
  • Kompozit çemberler ile kaza riski oldukça düşüktür.
  • Kompozit çemberler sağlam ve esnek oluşları sebebiyle oldukça güvenilir ürünlerdir.

Kompozit Çember Fiyatları

Kompozit Çember Fiyatları, ürünün yapısına ve büyüklüğüne göre değişkenlik göstermektedir. Ekstra olarak üründe kullanılan lif çeşidi de fiyatlarda değişkenliğe sebep olmaktadır. Bu sebepten ötürü müşterilerimiz için net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Kompozit Çember Fiyatları hakkında daha net ve detaylı bilgi almak için ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp