Çöp Konteyneri Prestij Temizlik

Çöp Konteyneri

Çöp Konteyneri

Daha sağlıklı, temiz ve hijyenik bir çevreye sahip olmak için yapmamız gereken sorumluluklar vardır. Bunlardan biri olan çöp konteyneri, etraftaki çöpleri saklayabilen ve dışarıya çöp kokusunu taşımayan bir yapıya sahiptir. Firmamızın yüksek kalitede ürün üretme politikası sayesinde tüm ürünlerimizi kalite standartları çerçevesinde oldukça titizlikle üretme amacını taşımaktadır. Müşterilerimizin ihtiyacını karşılamak için her türlü tasarımları bünyesinde bulunduran firmamız, ihtiyaç doğrultusunda özel olarak tasarlanan ürünleri de bünyesinde bulunduran firmamız oldukça kullanışlı tasarımlar yapmaktadır. Ürünlerimiz metal veya plastik olmak üzere çeşitli malzemelerden oluşmaktadır. Ürünlerimiz kullanım amacına göre değişiklik gösteren bir sürü modele sahiptir.

Çöp Konteyneri Ürünleri Nelerdir?

Amaçlarına göre değişiklik göstermekte olan ürünlerimizin bir sürü çeşidi bulunmaktadır. İş yerleri, ofis, siteler gibi daha kalabalık ortamların daha hızlı ve kolay temizlemek ve çöplerin dışarıya herhangi bir koku salınımı yapmasını önlemek yani daha hijyenik bir ortam koşulları sağlamak için çöp konteyneri ürünlerini sıkça kullanılmaktadır. Kilitli yapılarda olan konteynerler ayrıca tekerleklerinin oldukça dayanıklı ve kaliteli olması konusunda da kendinden söz ettirmektedir. Oldukça kaliteli malzemelere sahip olan ürünlerimizin birçok farklı çeşiti de bulunmaktadır. Ürün materyali ya da ürünün iç kapasitesi olarak çeşitli imkanlar sunan ürünlerimizin çok tercih edilen modelleri şunlardır:

  • Konteyner plastik 70 LT
  • 80 LT plastik çöp konteyneri
  • Konteyner plastik 120 LT
  • Konteyner plastik 240 LT
  • Konteyner plastik 360 LT

Çöp Konteyneri Fiyatları

Çöp konteyneri ürünlerimiz kullanım konusunda oldukça rahat ve dayanıklı yapıya sahip olduğundan uzun süre kullanılabilir bir yapıya sahiptir. Firmamız, her insanın kaliteli ürünleri kullanması ve bu ürünlere kolay ulaşım sağlayabilmesi için yapmış olduğu bu anlayış sayesinde ürünlerimizin fiyatlarını oldukça minimum düzeyde tutmaktadır. Ürünün yapısı veya boyutuna istinaden fiyatlarımızda değişik yapılmaktadır. Her bütçeye uygun olan ürünlerimiz ayrıca kolay ve özenli bir şekilde sizlere teslimi yapılmaktadır. Müşteri memnuniyetinin üst düzeyde tutulmasını ilke edinen kurumumuz, kolay ulaşılabilir bir iletişim ağına sahiptir. İstediğiniz zaman firmamız ile iletişime geçebilir ve ürünlerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgiler alabilirsiniz.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp