El Temizleme Kremi Prestij Temizlik

El Temizleme Kremi

El Temizleme Kremi

Endüstriyel el temizleme kremi ağır sanayi, fabrika, boya badana, matbaa gibi çeşitli alanlarda çalışanların el temizliğini sağlayan özel formüle sahip kremdir. Doğrudan el temasının bulunduğu çalışma sahalarında eller yağ, pas, kir, boya ve benzeri atıklara maruz kalır. Gerek leke gerekse koku açısından kirlenen eller klasik bir sabun – su temizliğiyle geçmeyebilir. Bazen kimyasal kiri arındırmak için endüstriyel el temizleme kremi gibi özel amaçla geliştirilmiş ürünler kullanmak gerekir. Çünkü derinlemesine temizlikte bu kremler istenilen arındırıcı özelliğe sahiptir. Çalışanların el temizliğini ve sağlığını korumakla mükellef olan yöneticiler, çalışma sahalarında cilde dost temizleyici kremler bulundurur. Bu sayede çalışanlar sanayinin zorlayıcı koşullarında el sağlığını ve hijyenini kusursuz sağlamış olur.

Endüstriyel El Temizleme Kremlerinin Özellikleri

El temizleme kremi endüstriyel çalışma sahalarına göre özel üretilir. Etkili temizlik sağlamak kir ve kokuyu aynı anda gidermekle mümkündür. Endüstriyel krem formülü çalışan sağlığını korumayı hedefler, çok yönlü bir temizlik kazandırır. Kremlerin genel özellikleri şöyledir;

  • Cildin pH dengesine uyumdur. Cildin ideal nem dengesinde kalmasını sağlar.
  • Cilde dosttur, herhangi bir şekilde cilde zarar verecek kimyasal içermez.
  • Ciltte reaksiyona sebep olmayacak özellikte geliştirilir.
  • Cildin yüzeyindeki tüm lekeler ve hissedilen kokuyu derinlemesine çıkarır.
  • Nemlendirici özelliğe sahiptir, sık kullanımda dahi ellerde kuruluk oluşturmaz.

Endüstriyel el temizleme kremi ağır sanayi, boya badana gibi ciltle temasta kişinin rahatsız hissedeceği etkileri gidermek amacıyla geliştirildiği için her yönüyle güvenli kullanım vadeder. Çalışanlar ellerini önce bu kremle derinlemesine temizler akabinde ise bol su ve sabunla klasik temizlik yapar. Böylece ellerde hiçbir kir, leke, koku kalmaz.

El Temizleme Kremi Fiyatları

El temizleme kremleri granül ya da pürüzsüz formda üretilir. Cildin yüzeyini tahriş etmeden, kurutmadan, kızarıklık oluşturmadan temizler. Kremler çalışan güvenliği ve sağlığı için önem taşımakla birlikte birçok yerde bulundurulması zorunludur. Endüstriyel el temizleme kremi fiyatları markaya ve özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Kullanım alanı farklılıkları baz alınarak geliştirilen formüller, etkileyici temizliği nedeniyle fiyat performans oranından başarıyla geçer.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp