Otomotiv Sarf Malzemeleri Prestij Temizlik

Otomotiv Sarf Malzemeleri

Otomotiv Sarf Malzemeleri

Arabaların daha temiz kullanımı ve daha kolay şekilde temizlenebilmesi bakımından önemli olan otomotiv sarf malzemeleri yalnızca araçların içinin temiz kalmasını sağlamaz. Aynı zamanda araçların temizleneceği zaman çok daha pratik şekilde temizlenmesine de olanak tanır. Örneğin koltukların, direksiyonun ya da zeminin kirlenmesi engellenebilir ve temizlik sırasında bu alanların temizliği tercih edilen sarf malzemeleri sayesinde kolaylaşır.

 

Oto Paspas Kağıdı

Araba zemininin pek çok farklı etkenden korunması, oto paspas kağıdı ile mümkün olabilir. Çamur, toprak, toz ve benzeri kirlerden zemini korumak için oto paspas kağıtlarını tercih etmek; aracın zemininin olumsuz etkenlerden etkilenme ihtimalini azaltır. Temizlik sırasında bu paspas kağıtları kaldırıldığında zeminde çamur, su ve benzeri kirler olmaz. Bu sayede zemini temizlemek daha kolay hale gelir.

Oto Koltuk Kılıfı

Leke tutma oranı düşük olan, yiyecekler ve içecekler döküldüğünde koltukta leke ya da kir oluşmasını engelleyen oto koltuk kılıfları ayrıca koltukların kirlenmesini önlediği gibi daha kolay temizlenmesine de yardımcıdır. Aracın içi temizlenirken koltuk kılıfları çıkarılarak yıkanabilir. Koltuk kılıfları tercih edilmediğinde aracın koltuklarında çeşitli lekeler ve kirler meydana gelebilir. Koltuk kılıfları ise normalde koltuk üzerinde olması gereken kirleri toplar ve daha kolay temizliğe olanak tanır.

Direksiyon Strech Kılıfı

Ellerde terleme meydana getirmeyen, kaymaya sebebiyet vermeyen özel direksiyon strech kılıfları sayesinde hem direksiyonun hasar alması hem de kısa sürede kirlenmesi önlenebilir. Direksiyonun yeni ve temiz görünümünü koruması için tercih edilen kılıflar ayrıca uzun ömürlüdür. Kirlendiği zaman değiştirmesi ise son derece kolaydır.

Oto Süngeri

Elle temizliğin gerekli olduğu alanlarda tercih edilebilecek olan oto süngerleri pek çok alanda kullanıma uygundur. Kullanılan alanda çiziklere ya da hasara sebebiyet vermeyen oto süngerleri özellikle de dar alanların elle temizlendiği sırada çok yardımcı olan oto sarf ürünlerinden biridir. Uzun süre kullanıma olanak tanıyan oto süngerlerini ayrıca ev içerisindeki pek çok farklı alanda da tercih etmek mümkündür. Bu ürünler az miktarda sabunu kolaylıkla köpürteceği için temizlik ürünlerinin de hesaplı şekilde kullanılmasına yardımcıdır.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp