Fotoselli Ürünler Prestij Temizlik

Fotoselli Ürünler

Fotoselli Ürünler

Hareket sensörü ile çalışan, fiziksel temasa neredeyse hiç ihtiyaç duymayan fotoselli ürünler, teknoloji çağının en uyumlu ekipmanları olarak yaşamın her alanında hayatı kolaylaştırıyor. Bir restorana girerken kapı sensörlü olduğu için hiç dokunmadan giriş yapabiliyorsunuz.

Yemek öncesi ellerinizi yıkamak istediğinizde lavaboya giderek sabunluğa hiç dokunmadan elinizi altında tutarak sabun alabilir, musluğa dokunmadan suyun akmasını sağlayabilir, ellerinizi yıkadıktan sonra fotoselli kurutma makinesinin altında ellerinizi yine hiç dokunmadan kurutabilirsiniz.

Fotoselli ürünler hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan, %100 hijyen sağlayan ürünler olarak yaygın kullanıma sahiptir. Pandemi ile birlikte fotoselli sabunluklar, klozet kapakları, dezenfektan kutusu, kâğıt havlu makineleri, el kurutma makineleri gibi ürünler önemli ve gerekli hale geldi.

Tasarruf Yönetiminde Fotoselli Ürünler

Fotoselli ürünler temassız çalışma prensibiyle iç rahatlatan hijyen sunuyor, kullanıcılar gittikleri her yerde sensörlü ekipmanlar görmek istiyor. İşletmeler, AVM’ler, okullar, ofisler, restoranlar, oteller bu ekonomik fakat fazlasıyla lüks ve hijyenik hissettiren pratik sistemleri kullanıyor, ziyaretçilerine kendilerini özel hissettiriyor.

Temizlik, hız, pratiklik kazandıran fotoselli ürünler, sadece cezbedici işlevselliğiyle değil tasarruflu yönüyle de tercih sebebi oluyor. Örneğin, fotoselli kâğıt havlu makinesi kullanıcılara ihtiyacı olan kadar kâğıt havlu verir, kâğıt havlunun her zaman hijyenik, temassız, şık durmasını sağlar. Fotoselli sabunluk ve el kurutma makineleri aynı şekilde okul, AVM, ofis, restoran, dershane gibi insan trafiğinin yoğun olduğu yerlerde tasarruf kontrolünü kolaylaştırır.

Fotoselli Ürünlerin Avantajları

Fotoselli ürünlerin temel avantajı %100 hijyen ve üst düzey tasarruf sağlamasıdır. Harekete bağlı çalışan sensörlü ürünlerin hepsi kullanıcıların içini rahatlatır, temizliği hissettirir. Fotoselli ürünler kullanan işletmeler, eğitim kurumları, sağlık kurumları vb. yerler ise bu konuda özenli olduklarını gösterirler. Öte yandan bu ürünler kullanılan yerlerin kurumsal kimliğini destekler, prestiji artırır.

Temizlik gıda ve hizmet sektöründe bir numaralı kriterdir. Temizliğe önem veren yerler daima bir adım önde sayılır. Prestij Temizlik, çok yönlü avantajlar sunan, kullanıcılara pratik temizlik anlayışını kazandıran fotoselli temizlik ürünleri ile yenilikçi bir dönem başlatıyor. Evlerde dahi rahatlıkla kullanılan bu ürünlerin tüm çeşitlerini görmek için web sitemizde gezinebilir, sipariş etmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp