Temizlik Kâğıdı Ürünleri Prestij Temizlik

Temizlik Kâğıdı Ürünleri

Temizlik Kâğıdı Ürünleri

Temizlik kâğıdı ürünleri kişisel hijyen için temel bakım ürünleri arasında yer alıyor. Tuvalet, banyo, lavabo gibi çeşitli alanlarda özellikle ortak kullanım yerlerinde mutlaka temizlik için tek kullanımlık kâğıt ürünler bulunmalıdır. Temizlik ürünleri her zaman önemli ve önemli olmaya devam edecek. Taviz verilmemesi gereken temel ürünler olduğu için bu ürünlerde kaliteli alışverişler yapmak şart. Zira temizlemek amacıyla kullanılan ürünlerden zarar görmek de mümkündür. Kişisel temizlikte öne çıkan üç ana temizlik kâğıt ürünleri bulunuyor. Bu ürünler şöyledir;

Kâğıt havlu: Mutfak, banyo, tuvalet gibi alanlarda kâğıt havlu işlevselliğiyle yaşamı kolaylaştırıyor. Çek, kopar, kullan ve at! Dört adımda, saniyeler içerisinde temizlik sağlıyor. Üstelik sensörlü kâğıt havlu mekanizmaları sayesinde bu süre daha da kısalıyor, el değmeden havlu alınabiliyor. Kâğıt havluların kullanım alanı çok geniş olduğundan stoklu şekilde alışveriş yapılıyor.

Tuvalet kâğıdı: Tuvaletlerde kişisel temizlikte kâğıt ürünler gerçek bir hijyen savaşçısıdır. Tuvalet kâğıdı en çok tüketilen kâğıt ürünü kabul ediliyor. AVM, ofis, iş yeri, ev, restoran, kafe, tesis, otel, kuaför kısacası tuvalet olan her yerde demirbaş malzemedir. Kaliteli üretime sahip ürün seçmek şart.

Tek kullanımlık klozet kapak örtüsü: AVM, tesis, restoran, kafe, bar gibi ortak kullanıma sahip tuvaletlerde kişisel hijyeni tam kapasitede sağlamak amacıyla çoğu işletme tek kullanımlık klozet kapağı örtüsü kullanıyor. Bu örtüler her kullanıcı için temiz klozet sunuyor, klozetle doğrudan temas edilmesini önleyerek istenilen hijyeni sunuyor.

Temizlik Kâğıdı Ürünleri Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Temizlik kâğıdı ürünleri basit malzemeler olmasına karşın kalite anlamında farklılıklar taşıdığı için alım yaparken bu farklılıklara dikkat etmek gerekiyor. Aksi halde fiyat performans başarısızlığıyla birlikte prestij kaybı yaşanabilir. İşte kâğıt ürünlerinde dikkat etmeniz gereken birkaç basit tüyo;

  • Temizlik kâğıt ürünleri emiş gücü yüksek olmalıdır. Tek ya da iki katlı kâğıt ürünlerden istenilen performansı alamayabilirsiniz.
  • Suda çözünebilen malzemeler tercih etmelisiniz. Aksi halde klozete atılan kağıtlar tıkanıklık oluşturur.
  • Peçete, tuvalet kâğıdı, kâğıt havlu ciltle doğrudan temas eder. Cilt yapısına uygun, temiz içerikli ürünler seçmeye özen gösterin.

Prestij Temizlik, en çok kullanılan kâğıt ürünlerinde cilde dost malzemeler kullanarak yüksek kalitede üretim yapıyor. İhtiyaç duyduğunuz tüm ürünlerde bizimle iletişime geçebilir, toplu sipariş oluşturabilirsiniz.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp