Dezenfektan Aparatı Prestij Temizlik

Dezenfektan Aparatı

Dezenfektan Aparatı

Dünya, 2020 senesi itibariyle çok değişti. Koronavirüs bizlere çok şey öğretti. İnsanlarla tokalaşırken, özgürce konuştuğumuz ve istediğimiz gibi dolaştığımız günleri özlüyoruz. Ve şimdi hijyen kurallarının ağır bastığı bir şekilde yaşamaya çalışıyoruz. Böyle bir düzende dezenfektan aparatı hayatımızı kolaylaştırıyor.

Dezenfektan Aparatı ile Ellerinize Hijyen Getirin

Yeni normal düzen herkes için bir yaşam biçimi haline gelse bile, yeni alışkanlıklar ve kazanılan yeni hijyen bilinci kalıcı olacaktır. Bu da demek oluyor ki; dezenfektan ürünleri ve aparatları hayatımızda artık çok önemli bir yere sahip. Temastan kaçınmak için birçok kişi ekstra bir koruma katmanı sunan otomatik el dezenfektan dağıtıcıları tercih ediyor. Bir dezenfektan makinesi sayesinde hiç temas gerektirmeden ve hijyen koşulları kapsamında ellerimizi temizleyebiliyoruz.

Kullanımı Çok Kolay

Dezenfektan aparatlarının en büyük faydası, kolay şekilde kullanılıyor olmalarıdır. Bir düğme veya tutacağa basmanıza gerek kalmadan, dezenfektan sıvısının ellerinize püskürtülmesini sağlayabilirsiniz. Ürün, dezenfektan malzemesini serbest bırakan bir sensöre sahiptir. Sensörün çalışabilmesi için tek yapmanız gereken, makineye elinizi uzatmaktır. Cihaza fiziksel bir baskı yapmanız gerekmez. Bu da tam olarak kullanım kolaylığı, verimlilik ve ekstra hijyen sunar.

Her Ortama Uyum Sağlar

Dezenfektan aparatı başta ofisler, iş yerleri, atölyeler, bankalar ve hastaneler olmak üzere hemen her yerde kullanılabilir. Ürünü evinizde de rahatlıkla kullanabilir, ailenizin ve sevdiklerinizin temiz ve hijyenik kalmasına destek olabilirsiniz. Şık ve ergonomik tasarım, bütün iç mekanlara uyum sağlar niteliktedir.

Doğru Dezenfektan Aparatını Seçtiğinizden Emin Olun

Okullar, kamu binaları, ofis gibi alanlar, el dezenfektanına gereksinim duyan en önemli yerler arasındadır. Hatta evlerde bile dezenfektan makinesi olmalıdır. Piyasada farklı özelliklere sahip çok sayıda dezenfektan dağıtıcı makinesi bulunur. Bazılarında otomatik sprey dağıtıcısı vardır. Bazı modeller ile geleneksel dezenfektan aparatı özelliğindedir. Geleneksel dezenfektan aparatları, makineye temas gerektirir. Aparatın düğmesine basmadığınız sürece, dezenfektan maddesi ellerinize uygulanmaz. Fakat otomatik dezenfektan aparatı sensörle çalıştığı için daha kolay bir kullanım vadeder. Bununla birlikte fotoselli dezenfektan aparatı, hijyen koşullarını iyileştirir. Çünkü makineye basmayı gerektirmez. Bu da çok fazla insanın yer aldığı iç mekanlar için önemli bir özelliktir.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp